Försäljning Exploateringsmark, Ponta Do Ouro, Maputo, Moçambique, Ponta Do Ouro

Försäljning - Cod. 38335

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 145 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 145

"Det enda lyxiga komplexet ligger på Ponta Do Ouros största strand"

Beläget direkt på den orörda huvudstranden Ponta D 'Ouro i södra Moçambique är Mar e Sol Complex en exklusiv semester och bostadsfastighet som erbjuder både turister och boende. Kristallklart azurblått vatten smäller försiktigt strandlinjen medan flaskens näsa delfiner frolic i bränningen på extremt naturskyddade viken. Komplexet ligger inbäddat i tjock, mysig sanddynsskog med utsikt som sträcker sig oändligt upp längs kusten och ut över det lugna subtropiska havet.

Komplexet består av stora och välutrustade lyxiga trävillor som alla vetter mot kusten med faciliteter från självhushåll, badrum till omgivande expansiva solskyddade däck, simbassänger och exklusiva bekvämligheter i varje enhet. Komplexet omfattar ett exklusivt kusttema samtidigt som man behåller en hög standard för service och underhåll från sin vänliga och effektiva lokalpersonalkompliment. Förutom semesterboendeuthyrning erbjuder Mar e Sol Complex potentiella investerare möjligheten att köpa huvudfastigheter som ligger i en av de mest lukrativt realiserade och etablerade utvecklingen i området.

Beläget bara 1 timme från Maputo, 6 timmar från Johannesburg och 4 timmar från Durban, erbjuder Mar e Sol Turism och Condominium Development både gäster och spekulanter ett fantastiskt tillfälle att både njuta av de avkopplande spektakulära utsikterna och investera i ett långsiktigt stabilt företag som erbjuder imponerande avkastning och passiv inkomst genom hyror om så krävs. Central- och reservbankens godkännanden plus fullständiga rättigheter ger investerare evig stabilitet och garanterad avkastning på återförsäljning.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB